Колаж БулфотоМъж стана жертва на голяма измама под Царевец. Наивен търновец

...
Колаж БулфотоМъж стана жертва на голяма измама под Царевец. Наивен търновец
Коментари Харесай

Наивен търновец даде над 6000 лева на врачки, за да му развалят магия за смърт

Колаж Булфото

Мъж стана жертва на огромна машинация под Царевец. 

Наивен търновец даде над 6000 лева на врачки самозванки, с цел да му скапват черна магия.

А откакто схванал, че е бил излъган мъжът хукнал да търси полицията да помощ. Срещата сред наивника и двете магьоснички от ромски генезис станала във вторник в един от централните градски паркове на Велико Търново. Там мургавелките съумели да оплетат в приказките си мъжа и да го убедят, че има направена магия за гибел, която за благополучие те могат да скапват. През идващите два дни мъжът броил на шарлатанките общо 6600 лева пред да му светне лампичката, че е жертва на машинация. След това той подал сигнал в полицията. Ромките се търсят.

От години в центъра на В. Търново обикалят няколко мургави ромки от прилежащите села, който се занимават по едно и също време с милостиня, джебчийство и гадане и повреждане на вълшебства. Те неведнъж са задържани, а някои са и осъждани и минали през пандиза, само че след излизането на независимост още веднъж се отдават на незаконната си активност. Едно от обичаните им „ работни места ” е в региона към някогашната градска поликлиника. Там ромките причакват излизащи заболели или техни близки и откакто ги наплашат с приказки и закани за черни вълшебства и гибел, съумяват да ги убедят да им дадат спестяванията си, написа monitor.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР